Inspirationsfrukost

Utvecklingen går snabbt framåt inom IT och det dyker hela tiden upp nyheter att sätta sig in i. Då tiden ofta är knapp och det finns en uppsjö av intressanta ämnen och frågor att hålla sig uppdaterad kring bjuder vi på IFi in till inspirationsfrukost en gång i månaden.

Vid varje frukosttillfälle får du insikter, inspiration och kunskap kring högaktuella ämnen inom de områden som IFi erbjuder utbildningar inom: avtal och IT-juridik, sourcing, IT- och verksamhetsutveckling samt digital kommunikation. Du får chansen att kickstarta din dag och lyssna till kunniga talare som ger dig de kunskaper du behöver för att skapa dig en överblick över frågor som ligger i tiden för dig och din verksamhet.

Förutom inspirerande föreläsare får du en välsmakande frukost och en stund att nätverka med andra deltagare. IFi:s inspirationsfrukost är ett effektivt sätt sätta dig in i olika områden, samtidigt som du får möjlighet att avgöra om du eller någon i din organisation har ytterligare behov av att inhämta kunskaper från IFi:s breda och högkvalitativa kursutbud. IFi:s inspirationsfrukostar är helt kostnadsfria för dig att delta på och eftersom vi kör igång tidigt hinner du tillbaka till kontoret i god tid för att ändå hinna med din arbetsdag.

Just nu har vi inga inplanerade inspirationsfrukostar, men håll utkik, vi uppdaterar sidan löpande!

Har du frågor om kursen?